Aflevering 32: Onderkerst 3

Standard

onder-cast-kerst-2-2

Cava en kerststol! Kerst is niks zonder je jaarlijkse onderkerst-aflevering. We zijn deze aflevering vijf hosts sterk: Jozien Wijkhuijs, Hanneke Hendrix en Kim van Kaam schuiven aan, maken het gezellig en kerstig aan de opnametafel, Lisa wordt keihard op haar goede voornemens voor 2017 gewezen en Dennis viert kerst met een hypothetisch engelen-thema.

Met bijdragen van Marc van der Holst, Babette Strauss, Jibbe Willems, Roy Santiago en Willem Sjoerd van Vliet van Radio Siberië, de band Lekkere Els, Frank KeizerElske van Lonkhuyzen met Willy Lopulalan uit het VerhalenhuisNicky Hessel, Niels ‘t Hooft, Maud Vanhauwaert, Elly Scheele, Sonja Schulte, Jozien Wijkhuijs, Alma Mathijsen, Coen Cornelis, Anne van de Wetering, Maarten Inghels, Edith Vroon, Milena Haverkamp en Willie Darktrousers.

Je kunt deze aflevering ook downloaden of je abonneren via iTunes, Stitcher, Overcast of TuneIn. Of een andere podcast-app.

Mocht je nog niet genoeg kerstcadeaus hebben gegeven, steun ondercast dan door te doneren of releases te kopen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s