Special: Over radio & podcasts (live)

Standard

ondercast_kleurplaat

Allereerst: de beste wensen! We hebben een cadeautje voor je om je eerste dag in 2017 (en je eventuele kater) mee door te komen: een ruim twee uur durende special over radio en podcasts.

Op 15 december was Dennis host van een talkshow genaamd ‘Radio killed the poetry star’ (in de reeks Wintertuin Sessies). Daarin presenteerde hij een reportage over ex-dichter en nu radiomaker Tjitske Mussche, interviewde hij Jair Stein aan de hand van diens favoriete radiofragmenten, was er een fantastisch optreden van Nikki Dekker en het live radiodebuut van Jozien Wijkhuijs.

En vandaag, de dag die je toch het liefst binnen doorbrengt, hebben we de opname daarvan voor je! Maar dat is niet alles: Jolijn Ceelen van Studio Stof was bij de talkshow en maakte er een kleurplaat bij. Zo kun je je echt helemaal afsluiten voor alles om je heen en lekker cocoonen met de podcast. Download de kleurplaat hier en print ‘m uit. Uiteraard zien we er graag een foto van terug. Post je kunstwerk bijvoorbeeld op instagram met de hashtag #ondercast of mail het naar ondercast [at] gmail.com.

Je kunt deze aflevering ook downloaden of je abonneren via iTunes, Stitcher, Overcast of TuneIn. Of een andere podcast-app.

De fragmenten die Jair liet horen, zijn afkomstig uit Plots, Het leven, een gebruiksaanwijzing, This American Life, 1 Minuut, Radiolab, Reply All, Mystery Show en Love + Radio. En dit is de tekening waar Jair het in het begin over heeft:

tekening-jairstein-lores

De talkshow werd mogelijk gemaakt door Literair Productiehuis Wintertuin en Bigmouth Music.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s